Zombie Apocalypse

A RPG adventure for all who dont wanna die

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2017-05-23 07:36:24

greenmotty
New member
Registered: 2017-05-23
Posts: 7
Credits: 0
Bank: 0

adidas nmd r1 hvid

Kolor adidas Ultra Boost adidas ultra boost 3.0 vil utvivlsomt være et eftertragtet fald her i staterne, og nogle af jer var endda heldige nok til at få fat i dette par, da det viste sig uanmeldt på adidas NYC flagskibsstedet denne uge. Den populære 'Gold Medal' hæl bur returneres her parret med en solid matte skygge af kranium for at kontrast den opdaterede Primeknit 3.0 konstruktion hele vejen igennem. Alternativ sort Boost værktøj rammer midsolen til at matche, mens en pulserende hit af Solar Red holder ned den kontrastgummierede ydersål enhed. Den hele uoverensstemmende 'What The' vibe fortsætter med en skarp skygge af gul på foringen.

Tidligere i år så vi adidas adidas stan smith dame outfit Stan Smith med en Boost mellemsål, der gav det et nyt niveau af komfort. I dag får vi et første kig på endnu en ændret version af en af adidas mest solgte sneakers af all-time. Hvad vi ser ovenfor hedder adidas Stan Smith Sock Primeknit. Skoen har Primeknit hele hele den øverste, hvilket ikke er noget nyt for Stan Smith, men eliminerer brugen af snørebånd. Skoen har en bootie konstruktion parret med den oprindelige Stan Smith sål enhed. De to farvemuligheder inkluderer et OG-inspireret hvid / grønt par og en pink / sort valgmulighed.

Efterfulgt af sin adidas superstar 80s primeknit helt hvide adidas Originals Superstar 80s-udgivelse har mærket tabt en anden fortolkning af sin ikoniske Superstar-serie, og denne gang går vi til den mørke side. Indtast Superstar Slip-On i "Bold Onix" - en skygge, der møder et sted imellem marineblå og mørk grå. Skoen forbliver tro mod de klassiske elementer, der har gjort superstjernen sådan en ikonisk stil - som skalletå og , Men har indarbejdet to dristige, elastiske stropper på tværs af vristen og er konstrueret i en super-åndbar strik øvre. Med en skumpolstret indersål og subtile branding på tungen og ydersiden er denne undervurderede sneaker en øjeblikkelig klassiker. Find 'Bold Onix' hos forhandlere som Titolo for $ 108 USD.

Adidas NMD R1 adidas nmd r1 hvid Sea Crystal blev oprindeligt afsløret som en prøve tilbage i 2016, men adidas har besluttet at gøre dette til en faktisk udgivelse. Skoen er klædt i et krystalfarvet krystal og turkisfarve. Den øvre kommer i en Aqua Primeknit nuance, ligesom de tre striber og hæl. Nedenfor finder du en mørkere nuance til Boost mellemsålen og EVE indlæg. Selvom denne farveway ville have været ideel til sommersæsonen, foreslår de tidlige rapporter, at vi ikke vil se dem falde til november. Ser du frem til denne udgivelse?

Offline

 

2017-05-23 07:36:24

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting

>
PHP Live Chat Software