Zombie Apocalypse

A RPG adventure for all who dont wanna die

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2017-07-04 03:40:11

DaisyBen
New member
Registered: 2017-07-04
Posts: 3
Credits: 0
Bank: 0

adidas amsterdam

Maart is de sterkste maand voor de adidas adidas amsterdam NMD. Na een paar uitgaven die snel uitverkocht zijn en alleen verkrijgbaar zijn bij selecte detailhandelaren, geeft Maart iedereen de mogelijkheid om te kopen door de uitgebreide beschikbaarheid. Een van de vele paren om deze maand te lanceren is het adidas NMD Black Mesh. Terwijl de meesten van ons gewend zijn aan Primeknit, zal deze adidas NMD mesh door de bovenkant in Black hebben, dus de bijnaam. Andere details zijn Grijze hits, Wit op de middelzool en Blue op de plastic overlay. Adidas NMD Mesh Black White Release Date Het goede nieuws voor degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van de Black Mesh adidas NMD, lijkt erop dat de schoenen beschikbaar zijn bij meer retailers dan voorbij NMDs. U kunt ze kopen bij adidas Originals retailers op 17 maart 2016 voor 120 dollar. Hieronder staan   een paar andere afbeeldingen die verschillende hoeken tonen.

Adidas maakt in 2016 een sterke verklaring en zij doen dit met de adidas NMD. De lente 2016 ziet er erg sterk uit voor het merk, aangezien ze lijken te hebben, dat er minstens 10 paar NMD-modellen zijn die vrijkomen. Gedurende de maand maart zullen de drie streepjesmerken mannen en vrouwen specifieke modellen vrijmaken. Hoewel we dit eerder hebben bekeken, hebben we tot nu adidas nmd toe de releasedatum niet bekend gemaakt. Verschillende materialen zullen overal worden gebruikt zoals suede, mesh en neopreen, maar uit deze kijk wordt geen Primeknit weergegeven. Daarnaast hebben ze elk de traditionele White Boost middelsole. De Women's lineup van adidas NMD wordt ook op 17 maart 2016 bij geselecteerde adidas Original retailers gedebud. Afhankelijk van het model waarin u interesse heeft, zullen de verkoopprijzen variëren van $ 110 tot $ 130. U kunt adidas nmd kopen extra foto's van elk paar zien door hieronder te scrollen.

We weten allemaal en hebben de hype gezien voor een aankomende adidas Yeezy Boost om vrij te maken. De meeste mensen die van plan zijn om hun handen op een paar te krijgen, komen gewoonlijk leeghandig op of verkopen aan de resellers. Met vroege rapporten waarin een Yeezy Boost wordt vermeld, zou op 18 maart vrijkomen, velen besloten dat ze niet op deze release zouden missen. Geruchten hadden verspreid dat een andere adidas Yeezy 750 Boost op die dag zou debuteren en TMZ had een grote lijn gezien met mensen die voor een Shoe Palace kampeerden. Er waren zelfs campers die met een RV werden gezien. De manager van Shoe Palace verklaarde zelfs dat er 3% kans bestaat dat de schoenen aankomen voor de 18e vrijdag, maar de lijn is nog niet uitdunken.

De adidas Yeezy adidas nmd heren 750 Boost Brown is het volgende model van Kanye West en adidas om tijdens de maand maart 2016 vrij te geven. Met premium suède door de bovenkant die in Brown is gekleed. Dezelfde schaduw zal ook landen op de middenvoetband, liner en om de hiel. Het voltooien van deze Yeezy 750 Boost is een doorschijnende Gum middelsole die zich uitstrekt door de zool terwijl u de merken Boost technologie gebruikt. Adidas Yeezy 750 Boost Brown Release Date De bruine adidas Yeezy 750 Boost is gepland om op 18 maart 2016 vrij te geven en komt met een verkoopprijs van 350 dollar. Beschikbaarheid en winkelvermeldingen zijn op dit moment niet bekend, maar zorg ervoor dat u terugkijkt, want we zullen binnenkort meer details hebben. U kunt ook meer afbeeldingen van deze release zien door hieronder te scrollen.

We beginnen nu een paar nieuwe releases te zien voor de adidas Tubular Radial. Terwijl de interesse voor de schoenen lijkt te groeien, heeft het merk hun laatste paar vrijgegeven, genaamd Night Navy. Adidas noemt de schaduw van Blue die door de bovenste nachtvliegtuig wordt gebruikt die vrijwel overal landt. Rond de teendop en hiel is suède terwijl de tong en kraag in neopreen gedaan wordt. Het afronden van de look is White, die over de buisvormige middelzool en zool loopt. Hieronder kunt u een volledige weergave van de adidas Tubular Radial Night Navy bekijken die u zou helpen als u op het hek zit. Voor degenen die ze nu willen kopen, krijgen nu Adidas Originals-accounts dit Extra Butter. De verkoopprijs is vastgesteld op 110 dollar en op het moment van schrijven heeft de winkel nog maar een paar maten over, dus ik wil er niet op.

De adidas NMD Olive Camo komt tijdens de maand maart bij de andere kleuren van NMD releases. Zij zullen ook op dezelfde dag debuten als de onlangs opgeroepen Red Camo. Gebouwd met Primeknit door de bovenkant, heeft dit paar Olive verspreid-top met een beetje zwart gemengd waardoor ze een camouflage look geven. adidas y3 Zwart wordt weer gebruikt, deze keer op de overlays, eyestays, hiel, veters en buitenzool, waardoor de basis op de hoogte staat. Het voltooien van deze adidas NMD is de toevoeging van de traditionele White Boost midsole. Adidas NMD Olive Camo Releasedatum De Olive Camo Adidas NMD R1 zal op 23 maart 2016 bij selecte Adidas Originals-detailhandelaren uitgegeven worden en zal worden geprijsd op $ 170. Zie hieronder voor aanvullende foto's die de ambtenaren van adidas zijn. Laat ook een reactie achter en laat het ons weten als u van plan bent om dit paar te kopen bij de release ervan.

Offline

 

2017-07-04 03:40:11

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting

>
PHP Live Chat Software