Zombie Apocalypse

A RPG adventure for all who dont wanna die

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2017-09-25 05:12:07

CoreySam
New member
Registered: 2017-09-25
Posts: 3
Credits: 0
Bank: 0

adidas amsterdam

ÿþHet kwam nooit op de hoogte van sommige van zijn adidas amsterdam ZX-serie collega's, maar misschien is dat wat de bovenstaande afgebeelde Three Stripes classic runner zo aantrekkelijk maakt voor zijn core fanbase. De adidas Originals ZX 750 is nog eens teruggekomen om zijn 80-jarige throwback styling weer te geven. Dit tonalblauw paar voegt een Amerikaans / Olympisch gevoel toe dankzij rode en witte accenten. We hebben zoveel sneakers deze zomer gezien die deze kleuren schudden en het is zeker om door te gaan als we de openingsceremonies van Londen naderen (om niet te vergeten 2016). Dus deze ZX750's gaan tegen een serieuze concurrentie, maar er is geen twijfel over de oude school charme die je na meer sprong in meer beelden ziet, en ze zijn nu verkrijgbaar bij retailers zoals Oneness.

Recente sterren-en-gestreepte sneakers en kleding leidde ons erin dat Jeremy Scott zich een patriot beschouwt, en hij ging Katy Perry vol met een explosie van nieuwe ontwerpen in en rond Independence Day, waaronder deze expressieve aanpak op een schaduw die de afwezigheid betekent van alle kleuren. De Jeremy Scott x adidas Originals JS Wings keert terug in een zwart lakensembleem dat adidas nmd alles maar verzekert dat ze binnenkort op het rode loper op een grote prijsuitreiking zullen verschijnen. Dit model dat onlangs werd bekeken bij Bread Butter Berlin komt voor volgend jaar als eerste halve release voor, zodat je genoeg tijd hebt om erachter te komen hoe ze ze moeten dragen.

Ben je dit weekend naar Sneaker Con NYC gemaakt? Zoals u zonder twijfel weet, net adidas nmd kopen zo spannend als de verkopers tafels en verscheidene verzamelingen verspreid over de ruimte voor zeldzame paren en zoals het gaat om wat voor soort edelstenen andere mensen kwamen. En dat was de show recht in de mecca van sneaker cultuur en alles wat je kan wedden, mensen kwamen bereid, zoals de Nike Air Yeezy 2, veel geweldige adidas Originals Jeremy Scott creations, een scherp paar Amsterdam Air Max 1 s, enkele Jason Negron-swapparen en veel veel meer aanwezig. Raak de sprong bij ons voor de uitgebreide fotogalerij op de voet om te zien of u de snit heeft gemaakt en laat het ons weten in de onderstaande reacties, die het weekend het beste paar hadden.

De laatste Sneaker Con-locatie stond op de naden, omdat het de massa-menigte adidas nmd heren niet kon bevatten die bleek te maken in de beste sneaker evenement van zijn soort. Dus, het evenement verhuisde naar de stad en een beetje East als Sneaker Con nam een   collegiale grote gymnasium over als Baruch College haar deuren opende om het grootste NYC-evenement in de geschiedenis te hosten! De sportschool werd gepakt voorwaarts met geweldige aanbieders die hun collecties laten zien en met een speciaal voorbeeld van de adidas Originals aankomende versies, en zelfs een aantal opmerkelijke sneakerheads in het spel liep door, zoals Ed Lover, Iman Shumpert van de New York Knicks , Jack Ballard van de New England Patriots, DJ Clark Kent, Burgemeester en All Day. De lijn was honderden diepe uren voor de deuren geopend waren, maar gelukkig was de locatie groot (en cool) genoeg om iedereen comfortabel te houden in hun kicks.

Instagram heeft net een aanzienlijke revisie ondergaan en zijn snelle mooie foto-sharing tagline is nooit meer waar. Je moet ervan uitgaan dat een Facebook-bedrijf dat meer dan een miljard dollar heeft gewaardeerd, hun due diligence heeft gedaan en door veel gebruikers feedback heeft gewerkt voordat ze het elegante nieuwe ontwerp implementeerden, en het lijkt erop dat adidas iets soortgelijk doet met behulp van die service. Three Stripes Instagram account plaatste een afbeelding met een notitie dat basketballers deze in de vroege 90 s droegen, maar men hoeft niet langer dan de 55 s te kijken en Mount Mutombo op de tongsticker te realiseren dat het eigenlijk maar een man was. De adidas Mutombo is vrijgegeven tijdens het seizoen 1992-93 en combineerde een van de meest unieke personages van de NBA met de explosie van hip-hop cultuur en hun gedeelde adidas y3 Afrikaanse invloeden.

De adidas Originals ZX 700 is tot nu toe in slechts een paar coloways tot nu toe in 2012, maar elk van hen is nieuw geweest ten opzichte van deze geschiedenis van 1985. De nieuwe stijlen zijn meestal aandachtig (vooral de Fluorescerende editie), maar je kan niet mis gaan met de klassieke universiteitsstijl die deze paren helemaal terug in de jaren 80 komt. Drie nieuwe colorups vertrouwen op twee kleuren bovenop een witte basis voor dat tijdloze gouden tijdperk, en nu ze op 43einhalb in Duitsland zijn aangekomen, kun je nog meer foto's zien voordat je jouw vandaag koopt.

Offline

 

2017-09-25 05:12:07

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting

>
PHP Live Chat Software